Om Caroline

Det har alltid vært en drøm å kunne jobbe med det jeg elsker

Caroline startet med hest som liten jente, men ble litt skremt og hadde derfor en liten tid med andre interesser. Hesteinteressen slapp ikke helt, og hun fant heldigvis en liten stall som drev med shettis ridning. Mestringen vokste og det samme gjorde interessen.

Etter dette har hest vært i fokus, og hun hadde ponnier med både hell og uhell. Hennes gjennombrudd som rytter kom da hun forelsket seg i en hvit perle i Sverige.

Imp@la VT var 6 år og vilter. Det ble like mange fall i bakken som det ble smil. Denne ekvipasjen vokste sammen med god hjelp fra flinke trenere. Sammen fikk de oppleve masse som junior, young rider og senior.

Imp@la VT har nå gitt Caroline tre flotte føll. Det har vært mange hester med på å forme den rytteren Caroline er idag, blandt annet; Chalan, Sunrise VT, Canon VT og Vivolinus.

Noen av høydepunktene å trekke frem i karrieren til Caroline er at hun har ridd 1,60m internasjonalt, har medaljer fra NM som både junior, young rider og senior. Hun har Grand Prix plasseringer internasjonalt som young rider og flere Grand Prix plasseringer i 2 og 3 stjerners. Hun har også deltatt på 5 stjerners stevner i Oslo ved flere anledninger.

Caroline er også utdannet Trener 1 via NRYF.

Mørkveien 307, 1592 Våler i Viken
Alle rettigheter forbeholdt 2020
Drevet av Webnode
Lag din egen hjemmeside gratis!