Samarbeidspartnere

Man greier mye alene, men mer sammen

Stall Høymyr & CWD Norge

Høymyr stall og hesteutstyr drives av Grethe Lerfaldet. Grethe startet opp butikken i 2004, og har virkelig satt butikken på kartet i hestenorge! Målet er å kunne levere utstyr til hest og rytter med god kvalitet og riktig pris. Du finner de fleste merker hos Stall Høymyr!

I 2012 ble Stall Høymyr agent for CWD i Norge. De har egne saltilpassere utdannet hos CWD i Frankrike for å gi deg et riktig valg av sal til din hest og deg selv. De kommer selvsagt ut til deg om du ønsker, men du er også velkommen til å ta med deg hesten din til deres lokale for tilpasning.

I 2020 ble Stall Høymyr også agent for Butet i Norge. De ansatte skal snart utdannes til saltilpassere av Butet slik at du skal være sikker på at du får riktig sal til deg og hesten din.

Stall Høymyr etterstreber å kunne gi deg den beste kundeopplevelsen og rett valg av utstyr til deg og din hest.

HTdressur
Drives av Henriethe Thorvaldsen som er Caroline sin søster. Hun tilbyr undervisning i bakkearbeid og dressurridning. Henriethe har selv konkurrert Prix St. George og er utdannet Trener 1 via NRYF. 

Kamboklinikken - klinikk og treningssenter
Kamboklinikken er en tverrfaglig klinikk med lang erfaring innenfor idrettsskader og muskel- og skjelettplager. Fysioterapeutene ved Kambokliniklen har spesialkompetanse på idrettsskader, spesialist i ortopedisk fysioterapi, ultralyddiagnostik, ultralydveiledet injeksjoner, akupunktur og trening.

Høsten 2020 åpner Kamboklinikken treningssenter. Et treningssenter for alle uansett nivå, fra den utrente til toppidrettsutøveren! Dette treningssenteret ligger vegg til vegg med Kamboklinikken. 

 www.kamboklinikken.no

Mørkveien 307, 1592 Våler i Viken
Alle rettigheter forbeholdt 2020
Drevet av Webnode
Lag din egen hjemmeside gratis!